Ontwikkelen is bouwen en verbeteren

Het doel van ons ontwikkelingsproces is om iets te creëren dat werkt zoals bedoeld en aan de behoeften van de gebruiker voldoet.

Scroller

Onze developers werken elke dag aan websites, shops en webapplicaties  die aantrekkelijk, logisch, gebruiksvriendelijk en functioneel zijn. Door onze expertise in techniek en kennis van gebruiksbeleving kunnen wij bijdragen aan het creëren van een professionele online aanwezigheid en geven wij verdere invulling aan de strategie voor bedrijven en organisaties. 

Ons (web)ontwikkelteam bestaat uit verschillende webontwikkelaars, ontwerpers, testers en projectmanagers. Samen werken zij aan het creëren en onderhouden van websites, webshops en webapplicaties om ervoor te zorgen dat deze soepel en gebruiksvriendelijk zijn en blijven voor de gebruikers en blijven aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. 

Websites, webshops en e-commerce

Bij tableaux geloven we in de kracht van het internet als een onmisbaar platform voor moderne bedrijven. Daarom bieden we een uitgebreide expertise in website-ontwikkeling, e-commerce en het bouwen van webshops.

We begrijpen dat een website het visitekaartje is van jouw bedrijf en een cruciale rol speelt bij het aantrekken van klanten en het genereren van leads. Ons team van ervaren webontwikkelaars zet zich in om websites te bouwen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk, snel en responsief op alle apparaten. Met een website van tableaux kun je jouw boodschap effectief overbrengen en jouw merk op de kaart zetten in de digitale wereld.

Voor bedrijven die online willen verkopen, bieden we geavanceerde e-commerce oplossingen en bouwen we maatwerk webshops die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf en jouw klanten. Met een tableaux e-commerce platform kun je jouw producten en diensten op een professionele en gebruiksvriendelijke manier presenteren, betalingen veilig en snel verwerken en jouw klanten een naadloze winkelervaring bieden. We zorgen ervoor dat jouw webshop niet alleen mooi is, maar ook volledig functioneel en geoptimaliseerd voor conversies.

Bij tableaux combineren we creativiteit met technische knowhow en jarenlange ervaring om websites en webshops te bouwen die resultaten opleveren. Of het nu gaat om een kleine bedrijfswebsite of een uitgebreide e-commerce site, wij hebben de expertise en toewijding om jouw online doelen te realiseren.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw online aanwezigheid te versterken, dan is tableaux de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen met onze website, e-commerce en webshop oplossingen. Samen kunnen we jouw bedrijf laten groeien in de digitale wereld.

Mobiele ervaring is belangrijk

Bij tableaux begrijpen we hoe essentieel het is om een optimale mobiele ervaring te bieden aan jouw klanten. Daarom bieden we twee krachtige oplossingen aan: PWA's (Progressive Web Apps) en mobiele websites.

PWA's zijn de toekomst van mobiele applicaties. Ze combineren het beste van zowel apps als websites en bieden een naadloze gebruikerservaring op elk apparaat. Met een PWA kunnen jouw klanten jouw website toevoegen aan hun startscherm, zonder dat ze een traditionele app hoeven te downloaden. PWA's laden snel, zijn responsief en werken zelfs offline. Dit betekent dat jouw klanten altijd en overal toegang hebben tot jouw content en functionaliteiten, ongeacht hun internetverbinding.

Naast PWA's bieden we ook op maat gemaakte mobiele websites aan. Deze websites zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en bieden een intuïtieve gebruikerservaring. Onze mobiele websites zijn snel, gebruiksvriendelijk en passen zich automatisch aan aan de schermgrootte van elk apparaat. Of het nu op een smartphone, tablet of ander mobiel apparaat is, jouw klanten zullen moeiteloos door jouw website kunnen navigeren en alle informatie gemakkelijk kunnen vinden.

Met PWA's en mobiele websites kunnen we ervoor zorgen dat jouw klanten een geweldige mobiele ervaring hebben, wat resulteert in hogere betrokkenheid, tevredenheid en conversies. Onze oplossingen zijn flexibel, schaalbaar en kunnen worden afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Wil je jouw mobiele aanwezigheid naar een hoger niveau tillen? Bij tableaux helpen we je graag met onze expertise in PWA's en mobiele websites. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten floreren in de mobiele wereld.

Eenvoudig zelf nieuwsbrieven versturen

beaude zorgt ervoor dat jij met een paar klikken een professionele nieuwsbrief opmaakt, zonder dat je daarvoor technische kennis nodig hebt. Je kunt de nieuwsbrief maken op een tijdstip waarop het jou het beste uitkomt, en dan de nieuwsbrief met één druk op de knop inplannen. Wil je het koppelen met nieuwsberichten op je website? Alles kan! Het doel is om het versturen van nieuwsbrieven voor jou zo eenvoudig en snel (en leuk!) mogelijk te maken!Met beaude is het maken van een e-mailing een fluitje van een cent.

Wij ontwerpen naar aanleiding van je wensen een responsive (=schaalbare) e-mailtemplate, helemaal in de look and feel van jouw organisatie. De responsive e-mail zorgt dat je nieuwsbrief altijd de professionele uitstraling heeft die je wilt hebben.

Geen zorgen meer over een mooie opmaak of over hoe de nieuwsbrief aankomt bij de ontvangers: beaude is zo ontwikkeld dat de nieuwsbrief verschijnt bij de ontvanger zoals je hem ook hebt opgesteld. En je kunt de nieuwsbrief maken op een tijdstip waarop het jou het beste uitkomt, en dan de nieuwsbrief met één druk op de knop inplannen.

Betrouwbare hosting en professioneel domeinbeheer

Bij tableaux begrijpen we dat een betrouwbare hosting en professioneel domeinbeheer van cruciaal belang zijn voor een succesvolle online aanwezigheid. Daarom bieden we hoogwaardige hostingdiensten en domeinbeheer op maat aan, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien.

Onze hostingdiensten zijn gebaseerd op robuuste infrastructuren en geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat jouw website altijd snel, stabiel en veilig is. We nemen de technische aspecten van hosting uit handen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over downtime, beveiliging of prestaties. Met onze professionele hostingoplossingen kun je erop vertrouwen dat jouw website altijd online is en klaar staat om jouw klanten te bedienen.

Naast hosting bieden we ook domeinbeheer aan om jouw online identiteit te beschermen en te versterken. We kunnen jou helpen bij het registreren en beheren van jouw domeinnamen, zodat je altijd de controle behoudt over jouw merk en online aanwezigheid. Onze deskundige teams kunnen advies geven over domeinnaamstrategieën en ervoor zorgen dat jouw domeinnamen altijd up-to-date en goed beveiligd zijn.

Met onze hosting- en domeinbeheerdiensten nemen we alle technische zorgen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf. We zijn er trots op dat we betrouwbare en professionele oplossingen bieden die naadloos aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen.