Imants Digging the future

Imants Digging the future

De relatiegerichte strategie komt tot uiting in hun communicatiemiddelen

Vraag

Imants uit Reusel, een gerenommeerde producent van grondbewerkingsmachines met een geschiedenis van meer dan 135 jaar, benaderde ons met de vraag hoe ze een effectieve website konden ontwikkelen en beheren op basis van hun nieuwe strategie.
De nieuwe website moet bijdragen aan hun branding en merkbeleving. Met de website wil Imants de tevredenheid van hun bezoekers vergroten en ook meer bezoekers naar hun website trekken. 
Uiteraard moet de website voldoen aan de eisen van interessante content, maximaal gebruiksgemak, aantrekkelijke vormgeving en optimale technische prestaties.

Belangrijk voor Imants is dat de website ook gebruiksvriendelijk is voor henzelf als beheerders en dat het bijhouden en vullen ervan een fluitje van een cent is. Logisch en dat is toevallig ook een van de speerpunten van tableauxCMS

Naast de website worden ook brochures, beursmaterialen, banners en advertenties meegenomen in de nieuwe strategie. Allen passend bij wens om zo het beste te bieden voor hun klant.


Aanpak

Samen met Imants is een relatiegerichte strategie ontwikkelt waarbij alles draait om de waardepropositie van de klant. De website is zowel een leadgenerator alsmede een branding website. Het genereren van potentiële klanten via de website alsmede creëren van een merkvoorkeur.
De intuïtief ontworpen website is gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijk en biedt een prachtig gepresenteerd assortiment van producten. Het is opgezet in maar liefst 4 talen en biedt op een overzichtelijke manier veel achtergrondinformatie.

De website is gebouwd op ons eigen tableauxCMS, wat zorgt voor een naadloze en efficiënte beheerervaring. Met tableauxCMS kunnen we gemakkelijk content updaten, nieuwe producten toevoegen en de website continu optimaliseren om de beste gebruikerservaring te bieden.

Bij tableaux begrijpen we het belang van een sterke online aanwezigheid en een effectieve website. Samen met Imants hebben we ervoor gezorgd dat hun website een krachtig hulpmiddel is geworden om potentiële klanten aan te trekken, merkbekendheid te vergroten en een uitstekende klantbeleving te bieden.

imants afbeelding
imants afbeelding
imants afbeelding
imants afbeelding
imants afbeelding