Dakinspect

Dakinspect

Dakinspect een innoverende online inspectietool die het werkproces volledig automatiseert: dát is tijdwinst voor de klant!

Een inspectietool die je werk uit handen neemt, natuurlijk kan dat!

Een op maat gemaakte software applicatie voor het uitvoeren van dakinspecties, kan dat? Natuurlijk kan dat. Met die vraag kwam Van Doorn Dakspecialist enige tijd geleden. Diverse sessies en workflows hebben geresulteerd in een applicatie genaamd 'Dakinspect'. De tool staat geheel in dienst van de nieuwe werkprocessen bij Van Doorn. De klanten van Van Doorn hebben direct inzicht in de status van hun dak en weten of er onderhoud gewenst is.

Dakinspect zorgt ervoor dat je op een gebruiksvriendelijke manier makkelijk een dak kan inspecteren en dat kan vastleggen via tablet. Dat resulteert in snelle rapportages, makkelijk opvraagbare informatie en een solide plan van aanpak voor de klanten van Van Doorn. Met Dakinspect kan er snel opvolging aan gegeven worden en zijn de benodigde werkzaamheden direct te plannen. 

Dit is geoptimaliseerd met een extra CRM functionaliteit waarmee Van Doorn in een oogopslag afspraken, taken en notities kan inzien. Ook de klanten van Van Doorn kunnen inloggen bij Dakinspect, waarmee ze direct inzicht hebben in de status van hun dak. Wanneer de klant een onderhoud, een inspectie en/of een offerte wil aanvragen, is dit met één druk op de knop te doen.

vandoorndakspecialist.nl

Met Dakinspect is het werkproces volledig geautomatiseerd: Van Doorn heeft een overzicht van alle daken en werkzaamheden en de klanten van Van Doorn kunnen de status van hun eigen dak inzien en onderhoud op aanvragen wanneer ze dat willen.

De benodigde werkzaamheden komen in de planning en deze automatisering scheelt Van Doorn een hoop administratief geregel. Een tool moet je namelijk werk uit handen nemen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons en we praten je graag bij. 


Dakinspect is een online database waarin alle belangrijke informatie over de daken van de professionele vastgoedbeheerder 24/7 inzichtelijk is.


De voordelen

  • Overzichtelijk inzicht in de conditie van al uw daken per complex en per dakvlak
  • Alle inspectierapporten, onderhoudsverslagen, keuringsrapporten en dakveiligheidsvoorzieningen per complex inzichtelijk
  • Statusoverzicht van alle calamiteiten per complex
  • Op een eenvoudige manier kunt u sturing geven aan klein en groot onderhoud van uw daken
  • Eenvoudig gekoppelde bestanden inzien
  • Alle stappen binnen het calamiteitenproces zijn op elk moment te volgen voor de vastgoedbeheerder en zijn klanten
  • Verschillende zoekfilters